Alles wat gezien mag worden, mag naar boven komen tijdens een healingsessie.

Een healingsessie bestaat voornamelijk uit energiewerk gecombineerd met coaching, haptonomie en bewegingsleer. Je gaat veel intern werk doen en weinig praten. Ik begeleid je door middel van het doorgeven van universele, helende energie en het activeren van de te verwerken stukken.


Resultaten healing sessie

Na een sessie voelen de meeste mensen zich moe en ontspannen. Tijdens de sessie kan je inzichten hebben gehad of ontladingen (zowel emotioneel als lichamelijk). Je lichaam heeft eindelijk spanning los gelaten wat al heel lang vast zat en dat voelt licht en vermoeiend. Geef jezelf veel ruimte om te voelen wat er nog meer is wat gezien wilt worden. Resultaten die mensen hebben na een healingsessie zijn:

 • zich lichter voelen en helderder. Daardoor beter kunnen zien wat ze nog te doen hebben aan te nemen stappen in hun leven
 • Delen van kindverdriet/pijn verwerkt
 • inzichten over waarom bepaalde stukken in hun leven telkens terug komen
 • emoties zoals woede, verdriet, angst, boosheid verwerkt
 • algeheel gevoel van rust en ontspanning
Na een healing sessie - integratie

Healing kan je zien als het open krabben van een net met ballonnen onder water.  Een ballon staat voor datgene wat je vasthoudt en wilt verwerken. Tijdens de sessie gaan we langzaam aan dat net pulken wat de ballonnen vast houdt en er komen dan al wat ballonnen los. Als een ballon het oppervlakte raakt, dan wordt het verwerkt en kan datgene gezien worden. In de dagen en weken na de sessie kan het zo zijn dat er nog meer ballonnen boven komen. Sommige ballonnen komen namelijk langzamer boven dan anderen. Geef jezelf hier ruimte en tijd voor en neem contact op wanneer je vragen hebt of behoefte aan ondersteuning.

Enkele tips:

 • Neem voldoende tijd voor jezelf voor en na een sessie. Op het moment dat je een sessie aanvraagt gaat je hele systeem zich al voorbereiden op dat wat gezien mag worden. Dat kost energie. Gun jezelf rus.
 • Drink water! Zeker 2 liter en voel aan of je zelfs tijdelijk meer nodig hebt. Je lichaam gaat ontgiften na een healing sessie en om dat proces te ondersteunen is genoeg water drinken belangrijk
 • Voed jezelf. Dit betekent voeding eten die jij nodig hebt en wellicht de koffie, alcohol en suiker even laten staan. Voel waar jij behoefte aan hebt en geef je lichaam dat.
 • Voed jezelf betekent ook: denk na over wat je leest en hoort. Beperk de instroom van social media en nieuws en gun je hoofd daarmee wat rust zodat ook je mind mee kan komen met wat er allemaal is los gekomen.
 • Schrijf. Het liefste in de ochtend als je hoofd nog niet zoveel instroom heeft gehad. Schrijf je ervaringen op van de sessie, je inzichten. Je hoeft dit niet te delen, het is voor je eigen verwerking
 • Zoek hulp of ondersteuning als je voelt dat je vast loopt. Zoals gezegd: in de dagen of weken na een sessie kan er nog veel los komen wat ook een plaatsje wil krijgen. Wees niet bang en voel je niet bezwaard om contact op te nemen. We helpen je graag verder.


Plan een gratis intake


Kosten

Een healingsessie duurt ongeveer 1,5 a 2 uur en kost €200,- inclusief BTW. Na 2 a 3 weken hebben we nog een online nazorg call van ongeveer 30 min.