Ik in een aantal woorden?
Sensitief, grappig, empathisch, direct en licht.
Ik houd je een spiegel voor en help je verantwoordelijkheid te nemen over je ontwikkeling.

Mijn hele leven had ik het gevoel 'anders' te zijn. Ik kreeg er niet precies mijn vinger op en voelde me niet thuis. Alsof een deel van mij ergens anders was en ik wist niet waar dan. Ondertussen kwamen prikkels keihard binnen, op alle fronten: geluid, beelden, voelen, weten. Ik had geen idee hoe ik om moest gaan met al deze informatie.


In mijn vroege kinderjaren ontwikkelde ik een auto-imuunziekte. Eentje waarvan alle doktoren voor een raadsel stonden: ze heeft enorm veel pijn, we zien zwellingen op haar bot en we hebben geen idee hoe dit op te lossen!

Tijdens een operatie had ik het gevoel dat ik dood ging. Ik kon de doktoren horen praten. Praten over mij, over onbelangrijke zaken. Ik zag mezelf daar liggen en ondertussen voelde ik mijn lichaam ook. Deze ervaring was zo intens dat ik daarna nog minder wilde gaan voelen.

Dit resulteerde in jarenlang deconstructief gedrag: liegen, bedriegen, niet willen leren, foute vriendjes. Kortom: alles om maar niet te hoeven voelen.


Tijdens een fikse depressie op m'n 20ste kwam ik uiteindelijk bij een therapeut terecht die tegen mij zei: het ligt aan je familie en als je verstandig bent verbreek je alle banden met hen. Dit was een ommekeer voor me. Voor mij sloeg die boodschap zo de plank mis dat ik een hele andere route in ben geslagen.

Ik kwam bij een haptotherapeut terecht en zij leerde me contact maken met mijn lichaam. Dat was mijn eerste stap richting holistisch en bewust leven. In de bijna 20 jaar die volgde ben ik me steeds meer gaan verdiepen en het mens-zijn als geheel: lichaam, gedachtes, emoties, energie en het Universum.


Ik leerde verantwoordelijkheid nemen over mezelf en alle aspecten van mezelf. Daar volgde een periode van intens verdriet uit voort; al het verdriet wat ik al die jaren niet had willen voelen kwam eruit en wilde alsnog gevoeld worden. Deze ervaring sterkte me in mijn geloof: je lichaam onthoudt wat je mee maakt.


In mijn reis van holistisch leven leerde ik ook omgaan met mijn sensitiviteit. Hoogsensitief wordt dit ook wel genoemd. Ik geloof erin dat we allemaal sensitief zijn en kunnen herontdekken of opnieuw leren hoe die sensitiviteit te gebruiken.


Ik heb ruim 15 jaar in de opleidingswereld gewerkt: van opleidingskundige, opleidingscoördinator en veranderkundige uiteindelijk naar bedrijfs -en teamcoach. Ik voelde al die jaren heel sterk: we zijn als mens zo ontzettend veerkrachtig! Ik geloof er in dat iedereen wel wil veranderen maar dit vaak eng vindt om wat voor redenen dan ook. Dit geloof neem ik mee in mijn werk: we gaan samen bekijken waar je bang voor bent om een volgende stap te nemen.


In 2019 heb ik besloten om mijn eigen levensschool op te zetten. Een plek waar alles samen komt: lichaam, emoties, gedachten, energie en contact met het Universum. 1 plek waar je kunt leren van mij en teachers waar ik mee samenwerk. Zodat je kunt (her)leren wat je vergeten bent en op school niet geleerd hebt.


Ik werk als energiewerker, healer, coach en trainer waarin ik alles combineer wat ik de afgelopen 20 jaar geleerd heb. Bij mij krijg je een traject op maat met wat jij nodig hebt om een volgende stap te maken.


Ik heb de volgende opleidingen en/of kennis/vaardigheden opgedaan:

  • NLP
  • Eclectisch coachen waaronder teamcoaching
  • Bewustzijnscoaching
  • Loopbaancoaching
  • De-armouring & Bodywork
  • Soul Coaching
  • Haptonomie
  • Reiki 1 & 2

Wil je een afspraak plannen met me? Boek dan hier een sessie met mij!

Of plan een gratis intake zodat we kennis kunnen maken met elkaar.